KÜTAHYA / GEDİZ - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Erdoğmuş Ortaokulu

Okuluzda Hizmetiçi Eğitim Yarışları

Okulumuzda idarenin teşvik ve telkinleri ile hizmetiçi eğitim alan öğretmen ve alınan hizmetiçi eğitim sayısında müthiş bir artış gözlemlendi. MEBBİS ve ÖBA üzerinden öğretmenlerin hizmetine sunulan hizmetiçi eğitimler, gerek yeni kazanımlar edinme anlamında gerekse de öğretmenlerin kendilerini güncellemesi ve geliştirmesi adına faydalıdır. Sene başında yapılan yönlendirmeler ve telkinlerle öğretmenlerimiz hizmetiçi eğitimlerde atılım gerçekleştirdiler. Okulumuzda bir dönem boyunca alınan hizmetiçi eğitim sayısı 75'tir. Bunun yanı sıra Yüksek Lisans yapan öğretmenlerimizde de belirli bir artış gözlemlendi. Bu dönem Yüksek Lisans yapan öğretmen sayımızda 3'tür. Öğretmen ve idarecilerimizi tebrik ederiz.

Yayın: 21.06.2022 - Güncelleme: 21.06.2022 12:21 - Görüntülenme: 169