KÜTAHYA / GEDİZ - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Erdoğmuş Ortaokulu

OUR NATURE OUR FUTURE (Doğamız Geleceğimiz)

Türkiye'den Erdoğmuş Ortaokulunun da yer aldığı "Our Nature Our Future" adlı etwinning projesi çalışmalarına başladı. Türkiye, Romanya, Gürcistan, Arnavutluk ve İtalya'dan okulların bulunduğu projede toplam 21 üye bulunmaktadır. Okulumuz Fen Bilimleri öğretmeni Mehmet Emin ERKAN'ın danışmanlığında 5 öğrencimiz proje çalışmalarına destek vereceklerdir. Öğretmen ve öğrencilerimize çalışmalarında başarılar dileriz.

Doğa ve doğal kaynaklar hızla yok olup zarar görürken önceliğimiz eğitim ortamlarında konuya ilişkin farkındalık yaratmaktır. Projemizin genel teması disiplinler arası, tüm müfredatlara uyarlanabilecek bir yaklaşımla öğrencilerde genel bir doğa koruma bilinci oluşturmak ve bireysel bazda genel konulara maksimum sorumluluk duygusuyla yaklaşmaktır. Doğayı korumaya yönelik büyük çaplı önlem ve çabalardan önce bireylerin üstleneceği küçük sorumluluk ve faaliyetlerin bile büyük fark yaratacağına inanıyoruz. Bu inanca dayanarak; Projemizin genel amacını doğanın biz insanlara sunduklarına dair farkındalık geliştirmek, sunduklarını doğru değerlendirebilmek ve vahşice kullandığımız bu kıymetli hazineyi hiç bitmeyecekmiş gibi korumaktır.

25-11-2023

Yayın: 25.11.2023 - Güncelleme: 25.11.2023 01:17 - Görüntülenme: 50